052-355052
Zwaarveld 9a, 9220 hamme
di tot vr 10:00 - 12:00 en 13:00 - 18:00 / za 13:00 - 17:00 / 1e zondag vd maand 13:00 - 17:00

Spas – Zwemspa’s – Sauna’s – Infrarood cabines

Service:

Spacompany onderscheid zich van de concurrent niet alleen door een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar vooral door zijn persoonlijke service. In tegenstelling tot verschillende concurrenten werken wij niet met een externe serviceverlener, maar hebben wij onze eigen service en installatiedienst in huis. Een persoonlijke dienstverlening is voor ons van groot belang.


Garantiebepaling per merk

Vortex spas garantiebepalingen Benelux.pdf

Evolution spas garantiebepalingen Benelux.pdf

Algemene garanties

De garantie wordt verleend vanuit de fabrikant. Voor geinstalleerde produkten: verplaatsingskosten en werkuren voor herstelling vallen niet onder garantie vanaf meer dan 2 jaar na installatiedatum. (max 50km verplaatsing)
Garantie geldt in geval van (technische) defecten die ontstaan buiten menselijk toedoen. De elektrische aansluiting dient gedaan te worden door een erkende elektricien. De stroomvoorziening naar de spa dient uitgevoerd te worden door een erkende elektricien en conform het algemeen reglement op de elektrische installaties (AREI).

De garantie kan vervallen indien :
De spa niet correct wordt geïnstalleerd. Indien er wijzigingen aan de spa plaatsvinden zoals toevoeging van een reinigings-, zuiverings- of verwarmingssysteem, indien het bad verkeerd gebruikt is, zoals anders dan voor privé doeleinden; schade veroorzaakt aan het bad door slechte PH of chloor; vorst; schade ontstaan door spanningspieken (te laag of te hoog Voltage) of stroompech, schade door vuile, verstopte of verkalkte filters, of indien er andere filters dan onze originele filters worden gebruikt (let op: onze JFL-filters moeten 1 x per jaar volledig vernieuwd worden en 1-micron filters minimaal 1 x per 3 maanden); schade door het gebruik van tri-chloor, chemische tabletten, zuur (PH) of andere dan door Spacompany aanbevolen chloormiddelen; schade door onjuiste waterbehandeling, schade door een leeg bad zonder cover in de zon te laten staan. Garantie kan vervallen wanneer er een reparatie is gedaan door een ander dan een erkende Spacompany monteur.
De eigenaar is te allen tijde verantwoordelijk voor de juiste toestand van het draagvlak. Onder verkeerd gebruik wordt elk gebruik verstaan dat niet overeenstemt met de handleiding of voor doeleinden waar deze niet voor ontworpen is; gebruik van de spa waarbij de watertemperatuur boven het maximum bereik stijgt. De garantie vervalt bij verkoop van de spa of bij verhuizing van de spa; niet uitgevoerd door Spacompany.  Spacompany is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade, onder welke omstandigheden dan ook. Onder voorbehoud van wijziging. Meest recente garantiebepaling kunt u terugvinden op onze site.
Zie de exacte garantiebepalingen per spa merk hier op deze site.

CONTACTGEGEVENS

Spacompany
Zwaarveld 9a
9220 Hamme
Tel : 052-355052
info@spacompany.be

 

OPENINGSUREN

Maandag: Gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10:00u-12:00u/ 13:00-18:00
Zaterdag: 13:00u-17:00u
1e zondag van de maand: 13:00u-17:00u

Buiten openingsuren mogelijk op afspraak.

Copyright © 2022 - spacompany.be